Marynata z rozmarynem

Marynata z dodatkiem rozmarynu idealnie łączy się z mięsem wołowym. Nadaje wspaniałego smaku wielu potrawom. Najlepiej zamarynować mięso i pozostawić je na całą noc w lodówce. Pozwoli to wydobyć głębie smaku mięsa. Możesz używać jej do ulubionych potraw niemal bez ograniczeń. Z pewnością doda nietuzinkowego smaku. Gotuj razem z nami:)

Kategoria: Marynata

Czas przygotowania: 10 minut

Liczba porcji: 1

Stopień trudności: Łatwy

Jak przygotować marynatę z rozmarynem?

Składniki:

Sposób przygotowania:

1.Cebulę i czosnek pokroić w drobną kosteczkę

2. Dodać rozmaryn, sól, pieprz oraz oliwę z oliwek

3. Wszystko wymieszać

4. Marynata idealnie łączy się z mięsem wołowym

5. Smacznego:)

Koszyk

0

Brak produktów w koszyku.