Masło pietruszkowo-czosnkowe to pyszny dodatek, który z pewnością urozmaici smak domowych kanapek a tym samym codziennego śniadania. Jest aromatyczne, zdrowe, a co więcej ma wyjątkowy i nietuzinkowy smak. Jest szybkie i łatwe w przygotowaniu co z pewnością stanowi wartość dodaną. Przygotuj je razem z nami i zachwyć się jego smakiem:)
Kategoria: Śniadanie
Czas przygotowania: 15 min
Liczba porcji: 20
Poziom trudności: Łatwy
Jak przygotować masło pietruszkowo-czosnkowe?
Składniki:
- kostka masła
- pietruszki liść – 2 łyżeczki
- czosnek niedźwiedzi liść – 1 łyżeczka
- sól – 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
1.Do miękkiego masła dodać pietruszkę liść, czosnek niedźwiedzi liść oraz sól
2. Wszystko wymieszać
3. Masło jest gotowe
4. Przechowuj w lodówce