Pasta jajeczna

Kategoria: Śniadanie

Czas przygotowania: 10 minut

Liczba porcji: 10

Stopień trudności: Łatwy

Jak przygotować pastę jajeczną?

Składniki:

  • 1 cebula
  • 4 łyżki majonezu
  • 1 łyżka musztardy
  • 7 jajek na twardo
  • koperek – 1 łyżka
  • sól – szczypta
  • pieprz biały mielony – szczypta

Sposób przygotowania:

1.Cebulę posiekać drobno i włożyć do miski

2. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w drobną kosteczkę i połączyć z cebulą

3. Dodać majonez, musztardę, koperek, sól, pieprz i wszystko wymieszać

4. Pastę jajeczną podawać ze świeżym pieczywem lub

5. Podgrillować pieczywo, nałożyć żółty ser, plastry ulubionej szynki, sałatę , plastry pomidora i dużo pasty jajecznej

6. Smacznego:)

Koszyk

0

Brak produktów w koszyku.