Sos koperkowy

Delikatny sos koperkowy na bazie śmietanki i mleka to dodatek do potraw uwielbiany przez wiele osób. Podbił nasze kubki smakowe swoim wyjątkowym koperkowo-śmietankowym smakiem. Jest idealny dodany do ryby, mięs czy jajek. Idealnie uzupełnia smak ziemniaczków. Dodawaj go do makaronów oraz mięsnych klopsików. Jest łatwy i szybki w przygotowaniu więc bez problemu przygotujesz go w domu. Sos koperkowy możesz przygotować wcześniej i przechowywać go w lodówce.

Przygotuj sos koperkowy według naszego przepisu:)

Kategoria: Sos

Czas przygotowania: 15 min

Liczba porcji: 8

Stopień trudności: Łatwy

Jak przygotować sos koperkowy?

Składniki:

Sposób przygotowania:

1.Do garnka wsyp koperek, czosnek granulowany, pieprz, sól i cukier

2. Dodaj mleko, miękkie masło i śmietanę

3. Wszystko delikatnie podgrzej i wymieszaj

4. Podawaj na ciepło lub na zimno

5. Smacznego:)

Koszyk

0

Brak produktów w koszyku.