Zabielany barszcz czerwony

Barszcz czerwony to jedna z tych zup, która dorobiła się wielu zwolenników. Takiej tradycyjnej potrawy nie zjesz nigdzie indziej na świecie. Nasz barszcz czerwony to nie tylko wspaniały smak i aromat, ale również źródło wielu witamin i składników mineralnych. Barszcz czerwony to potrawa nie tylko wigilijna. Przygotuj ją razem z nami również w czasie poza świątecznym. Jest naprawdę smaczny, z pewnością pokocha go cała rodzina. Zapraszamy do wspólnego gotowania z naszymi przyprawami!

Kategoria: Zupa

Czas przygotowania: 1 godzina

Liczba porcji: 10

Stopień trudności: Łatwy

Jak przygotować barszcz czerwony?

Składniki:

Sposób przygotowania:

1.Buraki pokroić i wrzucić do garnka

2. Wlać bulion, dodać wszystkie przyprawy (ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz oraz czosnek – wszystko gotować około 30 minut

3. Dodać ocet winny, cukier oraz śmietanę i gotować jeszcze 5-10 minut

4. Po tym czasie zupa jest gotowa, smacznego:)

1 comment

    […] Barszcz czerwony ➤ Zabielany barszcz czerwony […]

Komentarze są wyłączone

Koszyk

0

Brak produktów w koszyku.